• 1
  • 2
  • 3

Welkom gastvrije Ylva

Ylva Eringaard is 1 februari 2020 begonnen als horecamedewerkster op Sportpark Brandevoort.
We stellen haar graag aan u voor.

 

Ylva is een geboren Rotterdamse die na wat omzwervingen, samen met haar partner Laurens, terecht gekomen is in Mierlo-Hout. Ylva is een horecavrouw in hart en nieren. Ze heeft wel eens op kantoor of in een winkel gewerkt, maar in de horeca dat vindt ze toch het allerleukst. Daar kan ze haar gasten gastvrij ontvangen. Lekker koffie voor de mensen zetten of zorgen voor een ander drankje.

Op Sportpark Brandevoort neemt Ylva het horecadeel onder haar hoede. Ylva is de directe collega van William. Met de komst van Ylva kan William zich meer gaan richten op het beheer van Sportpark Brandevoort.

Ylva is dol op haar 4 katten. Ze is regelmatig op de tennisbaan te vinden en ook paardrijden heeft ze graag gedaan. In haar vrije tijd is ze mantelzorger voor haar moeder die in Brandevoort woont. En als het even kan is ze op hippiemarkten of braderie├źn te vinden met Santos Fashion. Daar verkoopt ze samen met een vriendin allemaal leuke spullen in Ibiza-style.

De komst van Ylva is op het Sportpark direct te merken. Het eerste waar ze voor gezorgd heeft is dat er stroopwafels aan het assortiment zijn toegevoegd. Bij de koffie moet je ook wat lekkers kunnen krijgen is haar idee. Het volgende wat op de planning staat is verse soep met stokbrood en eigengemaakte kruidenboter in het weekend. Er gaat toch niets boven een kopje warme soep na een wedstrijd in kou en regen. Niet alleen voor de voetballers, ook voor de supporters.

Wil je Ylva ook een keer ontmoeten? Ze is op dinsdagavond, woensdag overdag en regelmatig in het weekend te vinden op Sportpark Brandevoort.

Uw activiteit op Sportpark Brandevoort?


Wilt u gebruik maken van de faciliteiten op sportpark Brandevoort? Informeer dan naar de mogelijkheden via beheerder@sportparkbrandevoort.nl.
Ook geschikt voor sportgerelateerde teambuildingsactiviteiten voor bedrijven en organisaties.

Mail voor meer informatie

Maatschappelijke stage lopen op Sportpark Brandevoort?

 

Ben je op zoek naar een stageplek voor je maatschappelijke stage? Dat kan ook op Sportpark Brandevoort! Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar de beheerder.

Meer informatie