• 1
  • 2
  • 3

Sportpark Brandevoort is klaar voor de toekomst

Sportpark Brandevoort heeft een nieuw bestuur. De Stichting Sporten en Bewegen in Brandevoort (SSBB) en Voetbalvereniging SV Brandevoort (SVB) bundelen in dit bestuur hun krachten. SSBB gaat verder onder de naam Stichting Sportpark Brandevoort. Het doel van de samenwerking is om de vele mooie ambities van sportief Brandevoort te realiseren.

 

Op het sportpark komen onder normale omstandigheden meer dan 2000 mensen per week. De wijk groeit nog volop en er nog zijn veel mooie plannen voor de toekomst van het multifunctionele sportpark.

Daarom slaan SSBB en SVB de handen ineen. De voetbalclub is de hoofdgebruiker van het sportpark. Het heeft 900 actieve leden, onder wie 200 vrijwilligers. Het voelt de verantwoordelijkheid om bij te dragen aan het dagelijkse bestuur van het sportpark. Beide partijen zijn na goede gesprekken tot de samenwerking gekomen.

Sportpark Brandevoort werd gesticht in 2006, met als doel een multifunctioneel sportpark voor de wijk Brandevoort. Om dat doel te bereiken werd in 2008 de stichting opgericht. De jaren daarna was er een enorme groei van activiteiten en gebruikers van diverse sportverenigingen. Het sportpark ontwikkelde zich overeenkomstig.

Het multifunctionele sportpark is een plaats voor sporten, bewegen en verbinding. Het is een visitekaartje van de wijk, waar iedereen trots op kan zijn.

Uw activiteit op Sportpark Brandevoort?


Wilt u gebruik maken van de faciliteiten op sportpark Brandevoort? Informeer dan naar de mogelijkheden via beheerder@sportparkbrandevoort.nl.
Ook geschikt voor sportgerelateerde teambuildingsactiviteiten voor bedrijven en organisaties.

Mail voor meer informatie

Maatschappelijke stage lopen op Sportpark Brandevoort?

 

Ben je op zoek naar een stageplek voor je maatschappelijke stage? Dat kan ook op Sportpark Brandevoort! Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar de beheerder.

Meer informatie