• 1
  • 2
  • 3

Nieuw op Sportpark Brandevoort: Sport BSO Sportstuif 

Vanaf 1 juni kunnen kinderen gebruik maken van de Sport BSO van Sportstuif. Na school heerlijk allerlei sporten uitoefenen onder begeleiding van sportieve groepsleiding.

Het enthousiasme van oprichter Jeroen Schönberger is aanstekelijk als hij vertelt over het ontstaan van Sportstuif. Het idee voor een sport BSO is ontstaan tijdens een gesprek met een moeder die haar ervaringen over de opvang van haar kinderen deelde. Niet knutselen en spelletjes, maar lekker je uitleven in de buitenlucht en allerlei uitdagende sporten uitproberen. Op Sportpark Brandevoort is de 9de locatie van Sportstuif geopend. 

Het mooie aan Sportstuif is dat er ongeveer evenveel mannen als vrouwen actief zijn als groepsleiding. Deze groepsleiding heeft een sportieve achtergrond en doet zelf actief mee met de kinderen tijdens het sporten. Ze laten de kinderen bewegen, strijden voor een overwinning en samen sportief bezig zijn. 

royolislagers2

Op de locatie in Brandevoort is Roy Olislagers het vaste gezicht. Binnenkort komt hier nog een vrouwelijke collega bij. Roy staat in de startblokken om te beginnen. Hij heeft al een aantal activiteiten op de planning staan. Denk hierbij aan boksen, lasergamen of pijl en boogschieten. Roy houdt ook wel van een potje voetbal. 

Het bestuur van Sportpark Brandevoort is blij met de komst van Sportstuif.  Het sluit aan bij de doelstellingen van de stichting en is een mooie aanvulling in de wijk. Naast opvang na schooltijd en de vakanties is Sportstuif ook betrokken bij allerlei sportieve activiteiten in de regio. De verwachting is dan ook dat Sportstuif een verbindende rol gaat spelen tussen alle verenigingen op het prachtige multifunctionele sportpark. 

Op sommige locaties wordt ook Peutergym gegeven of worden zomerkampen georganiseerd. Op Sportpark Brandevoort komt er in ieder geval een gratis woensdagmiddagactiviteit voor basisschoolkinderen uit Brandevoort. Ook als ze geen gebruik maken van de BSO. Houd voor deze activiteiten de website www.samenbijsportstuif.nl in de gaten.

ondertekeningcontractsportstuif

Uw activiteit op Sportpark Brandevoort?


Wilt u gebruik maken van de faciliteiten op sportpark Brandevoort? Informeer dan naar de mogelijkheden via beheerder@sportparkbrandevoort.nl.
Ook geschikt voor sportgerelateerde teambuildingsactiviteiten voor bedrijven en organisaties.

Mail voor meer informatie

Maatschappelijke stage lopen op Sportpark Brandevoort?

 

Ben je op zoek naar een stageplek voor je maatschappelijke stage? Dat kan ook op Sportpark Brandevoort! Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar de beheerder.

Meer informatie