• Home
 • Praktische informatie
 • Faciliteiten

Faciliteiten

Sportpark Brandevoort heeft de beschikking over de volgende faciliteiten: voetbalvelden (twee kunstgrasvelden, één natuurgrasveld en een hálf natuurgrasveld), een beachvolleybalterrein, een jeu-de-boulesterrein, een atletiekbaan, een basketbalveld (verhard), een klein kunstgrasveld (bijvoorbeeld geschikt voor hockey), een bootcampbaan, kleedlokalen met alle faciliteiten, vergaderlokaties en natuurlijk een grote kantine met alle faciliteiten (waaronder de lekkerste koffie van Brandevoort).

Het sportpark biedt gelegenheid tot sporten, maar door de aanwezigheid van zoveel faciliteiten ook tot andere activiteiten mits deze iets met sport te maken hebben. Zo komt het Carolus Borromues College jaarlijks een aantal weken op het sportpark, maar bieden we ook onderdak aan een sportmasseur en een Pilatesvereniging. Soms huren bedrijven het sportpark af om een sportieve activiteit voor het personeel te organiseren die dan vaak met een gezellige borrel en/of hap wordt afgesloten. 

Het sporten hoeft niet alleen in georganiseerd verband. Het terrein staat, als de velden beschikbaar zijn (behalve het hoofdveld), ook open voor jeugd die na school een balletje wil trappen of gebruik wil maken van het bootcampcircuitje. Een keer per jaar wordt de wijksportdag georganiseerd.

Verder zijn we jaarlijks gastheer voor activiteiten in de wijk zoals de Kindervakantieweek Brandevoort, Rondje Brandevoort. Brandoween etc.

Iedereen die van het sportpark gebruik wil maken kan zich melden tot de beheerder William Kuijpers via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  image

  Kantine

  image

  Klein kunstgrasveld

  image

  Verhard basketbalveld

  image

  Bootcampbaan

  image

  Beachvolleybalterrein

  image

  Kunstgrasveld 2

  image

  jeu-de-boulesterrein

  image

  Hoofdveld met 400 meter baan

 • 1